DE JONG VISSPECIALIST NIEUWEGEIN

DE JONG VISSPECIALIST NIEUWEGEIN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 250 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Jong Visspecialist Nieuwegein. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2022 om 12:03 Helaas teveel zout/kruiden op kibbeling, de patatjes waren helaas ook echt niet lekker. Mogelijk dubbel gebakken.
29 apr 2022 om 20:08 Zoals altijd heerlijk gegeten.
21 apr 2022 om 17:35 Schrokken een beetje van de prijs, maar wat was dit heerlijk! Nog lekker warm en smaakte super vers. De kruiden zijn verrukkelijk! Inktvisringen, visfriet en kibbeling besteld. Dikke aanrader!
20 apr 2022 om 19:14 Kibbeling was veel te zout, geen lekkere kruiden, de patatjes waren koud. niet voor herhaling vatbaar.
16 apr 2022 om 9:37 Wij hadden diverse visjes besteld en patat en het was weer voorteffelijk. De patat mocht van mij wel iets krokanter, maar dat kan ik de volgende x wel aangeven. De bezorger kwam vele minuten later, maar ik werd netjes telefonisch benaderd.
14 apr 2022 om 18:24 Was weer super lekker tot de volgende keer
6 apr 2022 om 19:51 Goede kwaliteit en eten was goed op temperatuur
31 mrt 2022 om 19:21 altijd lekker eten netjes op tijd wij zijn heel erg blij met jullie vis en met jullie vriendelijke bezorgster.
29 mrt 2022 om 18:23 De bezorgtijd was een kwartier later dan aangegeven en de vis smaakte naar het plastic bakje.
27 mrt 2022 om 16:50 kibbeling, garnalen en lekkerbekjes waren heerlijk. De garnalenkroket was iets minder net zoals de mosselen. Zat weinig smaak aan teveel gepaneerd.
15 mrt 2022 om 17:53 Het eten was laat, koud en zo lang gebakken dat de vis (vooral de garnalen) taai was. Erg zonde en dit ben ik niet van jullie gewend. Groeten van Bos
4 mrt 2022 om 19:15 Super zaak !! Heerlijk eten top