DE JONG VISSPECIALIST NIEUWEGEIN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 268 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Jong Visspecialist Nieuwegein. Meer weten? Ontdek meer

25 okt 2022 om 13:47 80+ minuten moeten wachten op een pond kibbeling, die erg hardgebakken was, jammer
5 okt 2022 om 20:07 Het was weer heerlijk maar minder zout mag wel.
4 okt 2022 om 14:20 Zal besteld van de gril was veels te kort gegrild gewoon een homp rouwe zalm heb het weg moeten gooien zonde van me geld
5 aug 2022 om 19:54 Was lekker alleen iets minder zout graag op de kibbeling.
8 jul 2022 om 20:07 Lekker snelle bezorging, eten was goed warm maar belangrijker nog super crispy kibbeling.
5 jul 2022 om 21:01 Gewoon goed! Warm en heerlijk.
18 jun 2022 om 10:27 Bezorgtijd was iets korter dan van te voren aangegeven. Is altijd fijn. De kwaliteit van de vis was goed, de gebakken mosselen waren heerlijk. De haring was super lekker, alleen dacht ik dat ik een bruin bolletje erbij had besteld, wit lust ik niet
17 jun 2022 om 20:15 Lekker en goed op temperatuur
17 jun 2022 om 19:55 Bezorging uitstekend. Hollandse garnalen waren goed vers. Kibbeling was wel heel erg zout en een beetje ver doorgebakken en alle sausjes ontbraken, dat is al de tweede keer.
27 mei 2022 om 15:37 Netjes aan de bezorgtijd gehouden en een leuke bezorgster ! Haring en 2 porties kibbeling met wat friet besteld het eten was goed warm en het smaakte allemaal goed. Ik bestel zeker wel nog een keer.
12 mei 2022 om 12:03 Helaas teveel zout/kruiden op kibbeling, de patatjes waren helaas ook echt niet lekker. Mogelijk dubbel gebakken.
29 apr 2022 om 20:08 Zoals altijd heerlijk gegeten.